skip to Main Content

BR

OBS! Butikken åbner kl. 8 på Black Friday d. 23. november.

BR i Spinderiet har alt, hvad børn drømmer om! I butikken kan du altid finde de mest populære og aktuelle legetøjsprodukter.

BR fører et bredt sortiment af varemærker og nyheder

BR ønsker at give børn positive og sjove oplevelser gennem udviklende og lærerigt legetøj af god kvalitet. Hos BR finder du brands som LEGO, Barbie, Playmobil, Minecraft, Disney, Baby Born, Hello Kitty og Color Kids. Du kan også finde alt til børnefødselsdagen, børneværelset og udklædningsfesten.

Eksperter i legetøj med over 50 års erfaring

Historien om BR starter i 1950, hvor ægteparret Edith og Børge Rasmussen købte en aviskiosk i Roskilde. Det varede ikke længe, inden kiosken blev til en papirvarebutik med festartikler. Hvert år til jul oplevede Edith og Børge, at også legetøj var populært blandt deres kunder. Det var dog først i 1963, da deres sønner Bjarne og Henrik Gjørup blev en del af forretningen, at de besluttede sig for at ændre butikken til en decideret legetøjsbutik. Navnet blev BR efter Børge Rasmussens initialer. Det var Henrik Gjørups idé, den ene af Børge og Ediths to sønner. Han havde nemlig opholdt sig i USA i 1962, hvor han fik et grundigt indblik i detailkæder. Han præsenterede idéen for sin bror og far, og de syntes begge, at det var et interessant forretningskoncept, og sammen grundlagde de butikskæden, som vi i dag kender som BR.

TILMELD DIG NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer? TILMELD DIG SPINDupdate
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top