Skoringen

Se på kort
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
”Sko du kan leve i” til voksne og børn i alle aldersgrupper
Professionel rådgivning med et smil
Stort udvalg af Skoringens egne mærker og internationale mærkevarer
Alt fra moderne styles til mere afslappede komfort-mærker

Hos Skoringen finder du sko til hele familien! Butikken fører at hav af forskellige mærker i alle prisklasser, og du vil aldrig gå forgæves, når du besøger Skoringen i Spinderiet.

Find fodtøj til ungerne

Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af sko af høj kvalitet til dit barn fra første skridt til aktiv lege- og børnesko, der passer til alle årstider. Butikken fører både egne mærker som Skofus, MiaMaja og Tarmax samt en række kendte mærker som Ecco, Geox og Viking.

Selv de allermindste fødder har brug for sko

De små vidundere har brug for at blive holdt varme, hvad enten de er indenfor eller er på opdagelse et sted udenfor. Efter de første skridt er taget, er det ekstra vigtigt at du vælger de rigtige babysko. Selvfølgelig skal babysko ikke kun være praktiske, men også nuttede. Kig forbi Skoringens fine udvalg af sko til nuttede babyfødder i Spinderiet!

Smarte sko til drenge og piger i bedste kvalitet

I Skoringen finder du massevis af fede sko til legesyge drenge og piger. Butikken fører et bredt udvalg af moderigtige pigesko i forskellige materialer og styles. Skoringen har alt lige fra festsko med og uden snøre til smarte skolesko i velcro og glimmer. Du finder også massevis af smarte drengesko med tex-membran, snørrebånd og velcro.

Modesko til mænd fra kendte brands

Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af sko lige fra de praktiske fritidssko til hverdag og til de klassiske business sko på jobbet. Skoringen fører både egne mærker som Odiin og Cult samt en række kendte mærker som Timberland og Bjørn Borg.

Gå på opdagelse iblandt alt fra ballerinasko til pumps

Damesko – hvilken anden accessory elsker kvinder mere? For de fleste vil det være umuligt at komme på et svar. Sko kan man aldrig få nok af og ligegyldig hvor tæt skoskabet er på at sprænge, føler de fleste kvinder altid at der er plads til mindst ét par sko til. Læg vejen forbi Skoringen i Spinderiet og find dit nye favoritpar til skoskabet. Skoringen giver dig mulighed for at understrege din personlighed og udforske moden. I butikken har de bl.a. brands fra Lloyd, Tamaris, Vagabond, Reebok, Bjørn Borg, Rieker, Gabor og Adidas.

Skoringen / Spinderiet
Valby Torvegade 13
2500 Valby
Telefon 62 26 53 90
www.skoringen.dk