skip to Main Content

Paradis

Elsker du også is? Så er du helt sikkert kommet til det her hos Paradis i Spinderiet. Hos Paradis lever og ånder vi nemlig for at give dig en fantastisk is oplevelse. Vi er din lokale is mand, og står meget tidligt op så der hver morgen kan fyldes frisklavet is i din is-disk.  

Vi anvender kun nøje udvalgte råvarer.

Kun det bedste er godt nok til Paradis is. Derfor rejser vi langt og gør os umage for at finde de bedste råvarer til vores is. Vores is er frisklavet. Derfor står vores passionerede ismestre tidligt op hver morgen for at lave friskrørt is til dig.

Vi bruger udelukkende frisk frugt til vores frugt-is. Vi handler vores frugt lokalt for at den er så frisk og fuld af smag som muligt. Vores mere eksotiske råvarer bliver udvalgt med stor omhu fra hele verden: Kakao fra Den Dominikanske Republik, Bourbon vanilje fra Madagaskar, italiensk lakridspulver og italienske pistacie og hasselnødder. Ens for alle vores råvarer er deres fantastiske smag.

En stor del af vores råvarer er økologiske. Vores havredrik, mælk, fløde og rørsukker er økologisk og vores kakao og hvide chokolade er både Fair Trade og økologisk certificeret. Hos Paradis har vi is til enhver smag! Du kan vælge mellem mælke is og vi har også veganske varianter – både sorbeter eller is lavet på økologisk havredrik.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top