skip to Main Content

Apotek / Spinderiet
Valby Torvegade 13
2500 Valby
Telefon 35 39 83 82
www.apoteket.dk

Åbningstider:
Man. – søn. 08.00 – 20.00

Apotek

På Apoteket i Spinderiet bliver du mødt af faguddannet personale, som giver dig en god faglig rådgiving.

Receptmedicin og håndkøbsmedicin

Apotek Spinderiet udleverer din receptpligtige medicin med det samme og uden vagtgebyr. Du kan også købe alt indenfor håndkøbslægemidler – fx smertestillende tabletter og vitaminer.

Skønheds- og hudplejeprodukter

Hos Apotek Spinderiet finder du en mase kendte mærkevarer inden for hudpleje og kosmetik. Kom ind og se vores store udvalg af skønheds- og hudplejeprodukter fra blandt andet Vichy, A-Derma, La Roche-Posay, Decubal og Avéne.

Bestil pillepas online og hent det i Spinderiet

Du kan bruge pillepas på rejser til Schengenlande, hvis du medbringer et lægemiddel med euforiserende virkning. Pillepasset gælder højst 30 dage, er gratis og fås på apoteket. Du kan forvente, at pillepasset er klar til afhentning efter ca. 1-2 hverdage. Læs mere om pillepasset her.

Husk din medicin med apotekets app

Medicinhusker er en gratis app til dig, der har brug for hjælp til at holde styr på din medicin. Med Medicinhusker kan du også hjælpe familiemedlemmer med deres medicin. Hent appen her.

Besøg Apoteket i Spinderiet

Uanset om du har brug for medicin eller plejeprodukter, møder apotekets faguddannede medarbejdere dig altid med et smil. Personalet giver sig god tid til at rådgive dig med deres faglige viden og menneskelige indsigt.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top