Aveny

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Tilbyder huller i ørene, gravering og reparation af smykker
Opkøber dit gamle guld og sølv, og du kan altid få et godt tilbud, hvis du kigger forbi
Varer købt online kan også altid byttes i butikken

Aveny har de bedste mærker til de bedste priser

Vi har 60 års erfaring i urmager- og guldsmedebranchen, og har derfor opnået en erfaring og ekspertise, som kun få i branchen kan matche. Vores mål er at levere kvalitetssmykker til lave priser, især indenfor brillantsmykker, vielsesringe og kædevarer. Vi vil være de billigste i Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

God kvalitet

Flere gange om året deltager vi på både danske og udenlandske smykkemesser. På den måde holder vi os konstant orienteret om de nyeste trends på markedet, og sikrer os hele tiden, at vores kvalitetsniveau og priser er konkurrencedygtige. Alle vores brillantserier (allianceringe og Starlight Smykkeserie) leveres desuden med certifikat, som er din garanti for kvaliteten på vores smykker.

Vi har den perfekte gave til dig selv eller en du holder af

Vi har vores egen Aveny Collection som er designet til kvinder, mænd og børn. Det er et nøje kurateret udvalg af smykker, der byder på klassiske styles, personlige favoritter og dem som er oppe i tiden. Vi har lanceret 6 unikke kollektioner – Aveny Deluxe, Aveny Signature, Aveny Classic, Aveny Masculine, Aveny Silver & Aveny Kids.

Gå på opdagelse i vores univers af sofistikerede og elegante klassikere til de moderne og trendy smykker med kant. Vores udvalg gør det muligt at finde noget til folk i alle aldre. Udforsk alle vores armbånd, øreringe, halskæder, vedhæng, ringe, som er lavet i ædle metaller og funklende ædelsten. Du kan fortælle din historie med smykkerne. Vælg et tidløst design, som kan følge dig hele livet eller følg tidens tendenser med et unikt smykke.

Find de bedste brands og mærker hos Aveny

Vores sortiment er en sammensætning af vores egne smykker, nyetablerede brands og klassikere indenfor ure og smykker. Vi har altid et mix af tidens trends og tidløse klassikere i vores sortiment, så du kan finde smykker og ure, der passer til kvinder og mænd i alle aldre. Vi fokuserer desuden på smykker og ure i høj kvalitet, og her på siden kan du få et overblik over de mange brands, som du finder hos os.

Aveny
Valby Torvegade 13
2500 Valby
Telefon 32 54 07 73
Mail [email protected]
Besøg hjemmeside

Lignende butikker