BONE’S

Se på kort
Lørdag: 11:30 - 22:00
Søndag: 11:30 - 22:00
Mandag: 16:30 - 22:00
Tirsdag: 16:30 - 22:00
Onsdag: 16:30 - 22:00
Torsdag: 16:30 - 22:00
Fredag: 11:30 - 11:00

Get a Taste of the Old America! Restaurantkæden Bone’s er kendt for at sælge ægte amerikanske spareribs i et gennemført amerikansk tema. En menu kan således bestå af alt fra barbecue til steaks og spareribs. Derudover har Bone’s både fri salat og isbar. Tag familien, kæresten, vennerne eller kollegaerne med hos Bone’s i Spinderiet og nyd smagen af amerikansk mad og få en oplevelse i deres gennemførte cool stil i restauranten. Uanset om du skal fejre fødselsdag, forkæle familien eller slappe af med vennerne, så garanterer vi dig en oplevelse ud over det sædvanlige i ægte amerikanske omgivelser.

Med plads til hele familien

Til de mindste har vi balloner og legeposer, og til de lidt ældre har vi store behagelige sofasæder med plads til albuerne. Og børnene har naturligvis deres helt eget legerum, så far og mor kan tage sig et velfortjent hvil.

Amerikansk stemning

Træd ind på Bone’s, og du er straks i det gamle USA. Væggene er dekoreret med vejskilte, nummerplader, snesko, modelfly, flag, hockey-stave og meget, meget mere. Alt er hentet hjem fra amerikanske retromarkeder, så du kan nyde vores spareribs i autentiske rammer.

Vi glæder os til at se dig i Bone's i Spinderiet

Bone’s i hjertet af Valby er en amerikansk BBQ efter alle kunstens regler. Vores spareribs er legendariske, og vi tilbyder også et stort udvalg af gode bøffer, store burgers, friske salater og meget mere. Du kan se alt, vi har at byde på i vores menukort.

Bones
Valby Tingsted 4C
2500 Valby
Telefon 88 30 66 66
www.bones.dk

Lignende butikker

The Burger Concept
Læs mere