skip to Main Content

Fitness DK

Efter indkøb i Spinderiet kan du klare din træning i Fitness DK. Fitness DK i Spinderiet er det perfekte træningscenter, hvad enten du ønsker at træne på egen hånd, på hold eller med personlig træner. Her får du mest muligt ud af den tid, som du vil bruge på din træning. Det skal være effektivt, når du først går i gang. Læs om de forskellige former for medlemsskab og find den løsning, som passer dig bedst.

Holdtræning for enhver smag

Er du til holdtræning, hvor du træner med din egen kropsvægt eller holdtræning, hvor fokus er at få krop og sjæl i balance – Fitness DK har hold for enhver smag. Vi tilbyder funktionel træningBodyflow , zumba og meget mere! Fitness DK’s professionelle team holder dig til ilden med deres opbakning, støtte og kyndige rådgivning. Du kan også prøve kræfter med spændende bootcamps, som du kan se et eksempel på her:

Lækre faciliteter

I Fitness DK i Spinderiet finder du alt lige fra Wellness, TV i gardiomaskinerne og det nyeste udstyr, som gør din træning til den bedste oplevelse. Følg med på Facebook og få inspiration til fitness, velvære & overskud på Instagram.

TILMELD DIG NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer? TILMELD DIG SPINDupdate
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top