skip to Main Content

Frisør Pii

Savner du en dygtig frisør med mange års erfaring og stor viden om hårpleje? I Spinderiet ligger Frisør Pii, som er en kvalitetsbevist frisørsalon med et dygtigt team der står klar til at give dine lokker nyt liv.

Få en frisure der følger med tiden

Hos Frisør Pii kan du få klippet de mest trendy frisure, da personalet følger med tidens trends. Samtidig holder frisørerne af de klassiske frisure, som også ofte passer til den moderne kunde. Uanset smag, kan de helt sikkert tilbyde dig en frisure du vil være glad for. Hos Frisør Pii er kundens ønske det vigtigste for den vellykkede klipning.

Kreative håropsætninger

Udover klipninger tilbydes bl.a. hårfarvningerkurbehandling med massage. Derudover er Frisør Pii specialister i tilretning af øjenbryn og vipper.

Bliv gjort klar til en helt særlig lejlighed

Frisør Pii i Valby tilbyder også opsætning til særlige lejligheder, som foreksempel bryllup- hvad enten det er dig der er bruden, eller du blot skal med til festen. Salonens dygtige frisører klarer den flotte frisure til festen og byder ind med masser af forslag og ideer.

Bestil tid allerede i dag

Alle er velkomne hos Frisør Pii og for alle studerende tilbydes studierabat på alle hverdage fra kl. 9.00 – 14.00. Book tid online eller ring på telefonnummer 23 72 77 77.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top