skip to Main Content

Imerco Home

IMERCO HOME
Hos Imerco Home finder du udover det vanlige sortiment fra Imerco et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver. Imerco Home i Spinderiet bugner af skønne boligvarer lige fra de gode gamle klassikere til nye raffinerede og mere vovede ting.

FIND GAVEN TIL ÉN DU HAR KÆR ELLER FORKÆL DIG SELV I Imerco Home finder du fantastiske detaljer til at kunne indrette dit hjem. Med produkter fra førende brands som Royal Copenhagen, Kähler, Rosendahl, Eva Solo, Le Creuset, Stelton, SMEG, Normann Copenhagen, Architectmade, VISSEVASSE m.fl. finder du alt det, du behøver for at blive inspireret. Find gaven til kæresten, veninden, kollegaen eller dig selv!

GODE TILBUD OG MASSER AF INSPIRATION
Du finder masser af inspiration og gode tilbud i Imercos kataloger. Du kan også følge med i Imercos univers på Facebook og Instagram.

IMERCO+
Imerco+ er en kundeklub til dig, der interesserer dig for godt design og nyt til boligen. Som medlem af Imerco+ får du en masse fordele og ugentlige nyhedsbreve med masser af inspiration, gode tilbud og konkurrencer. Du får desuden mulighed for at oprette din egen ønskeliste i butikken eller på Imerco.dk. Find dine største ønsker og tilføj dem på listen, så dine gæster nemt kan finde den perfekte gave til dig, og du undgår det hektiske bytteræs efter festen. Efter festen modtager du endda en ekstra gave; nemlig et gavekort på 10% af det samlede køb på ønskelisten.  Imerco+ er en kortfri medlemsklub, og som medlem af Imerco+ behøver du blot at oplyse dit telefonnummer eller din e-mailadresse, når du besøger din lokale Imerco Home i Spinderiet.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top