Oplad din elbil, når du parkere

Oplad din elbil, når du parkere i Spinderiet

I Spinderiet har du nu mulighed for at oplade din elbil eller hybridbil. Det er en ekstra service, vi giver til vores kunder, som gerne vil køre grønt til en god pris. Du har to forskellige muligheder for at lade din hybrid- eller elbil, mens du shopper i Spinderiets butikker eller får et dejligt måltid i et af restauranterne. 

Du kan enten benytte dig af en hurtiglader, som kan oplade mindre elbiler fuldstændigt på maksimalt et par timer, eller større elbiler fra 20-80% i samme tidsrum. Hurtigladeren er udstyret med et CCS-stik, som passer til de fleste elbiler. Den anden lader er udstyret med et type 2-hunstik, som passer til alle moderne elbiler. Bemærk, at du selv skal medbringe et Type 2-kabel. 

Det koster 2,50/kWh at oplade en elbil. Dog mindst 20,- i Spinderiets P-kælder. 

Opladning med Clever

Sammen med Clever sætter vi strøm til 16 ac (22 kW) udtag og 4 dc (50 kW) udtag, hvor 20 biler kan lade samtidigt. Clever har landets største ladenetværk, og med 20 nye ladepunkter i Spinderiet gør vi sammen ladetid til shoppetid. Ladepunkterne er åbne for alle, og du kan starte opladningen via Clevers app eller med en Clever-ladebrik. Husk, at pladsen foran ladestanderen kun er til låns, mens din bil lader. Så parkér kun ved en ladestander, hvis du skal lade, og giv din ladeplads videre til den næste elbilist, når du er færdig. Læs mere om Clevers ladeløsninger her

Har du bil? Vi har plads

Lej din helt egen parkeringsplads på p-taget for 595,- om måneden.

Læs mere