Black Weekend

Dato
fredag d. 29. november -
søndag d. 1. december

Kom til Black Friday i Spinderiet i Valby

I Spinderiet i Valby fejrer vi Black Friday 29. november 2024. Her kan du finde mange gode tilbud i vores butikker og allerede to dage forinden, onsdag 27. november, vil vi offentliggøre nogle af de fantastiske tilbud, som du kan få i vores butikker. På den måde kan du kan se, hvad du ikke må gå glip af på Black Friday. Du er garanteret store rabatter, når du besøger Spinderiet til dette års Black Friday. Se alle tilbuddene.

Julen står for døren, hvilket betyder, at der snart skal købes mange gaver. Hvorfor ikke udnytte de store besparelser på Black Friday og få nogle af julegaverne i hus? Vi har butikker med blandt andet: 

  • Sko
  • Børnetøj
  • Smykker 
  • Sportsudstyr 

Du kan købe julegaver til hele familien i Spinderiet. I vores forretninger kan du få noget for enhver, for her finder du et bredt sortiment med lækre produkter og gode mærker. Du kan for eksempel finde et smukt smykke til din mor, smart sportstøj til din kæreste eller et par varme hjemmefutter til din morfar. 

Når du køber julegaver på Black Friday, så får du ikke kun store besparelser på et stort udvalg af varer. Du kan også undgå unødig stress, da du ikke skal tænke på at købe gaver i sidste øjeblik på Lillejuleaften. 

Tag familien med til Black Friday i Spinderiet

Black Friday i Spinderiet i Valby er for hele familien. Her finder du forretninger for både store og små, så også de mindste kan nyde godt af de gode tilbud på årets største shoppingdag. Når du og familien trænger til et hvil og en bid mad, så kan I med fordel kigge forbi et af Spinderiets skønne spisesteder. Her kan du finde caféer med kaffe og kage eller restauranter, som byder på blandt andet saftige burgere og frisk sushi. Med et dejligt måltid kan du og din familie få ny energi til flere indkøb på Black Friday. 

Vi glæder os til at se dig i Spinderiet til dette års Black Friday 29. november.