Børnebillet i fuld fart

Dato
fredag d. 28. juni -
søndag d. 11. august
Lokation
Køb den populære feriebillet hos Mulles Thehus

Børnebillet i fuld fart 

Der er grønt lys for sjove oplevelser hele sommeren i Spinderiet, og feriens børnebillet er ingen undtagelse. Den er pakket med gaver og godter, som skal indhentes rundt om i centret. Så sørg for, at der er brændstof på rugbrødsmotoren og husk at give tegn, når du drejer af, for Spinderiet er klar, parat til ferie i fuld fart!

Køb den populære feriebillet hos Mulles Thehus og lad ungerne hygge sig med godter og gaver. Gælder til børn i alderen 0-12 år. 

Billetten er gældende fra fredag 28. juni. til søndag 11. august.

Dette får du med børnebilletten:

  • Valby Kino: -20% på børnefilm inden kl. 18 t.o.m. 11. august
  • McDonald's: Fire kyllingenuggets med valgfri dip
  • Flying Tiger Copenhagen: Trafiklys
  • Mixed by HIMA: Lav-selv trafik vendespil
  • HIMA: Ark med reflekser
  • Name it: Ketcher med bold i snor
  • Democratic Eyewear: Candyfloss
  • Peter Beier: Softice med drys
  • Bog&idé: Kryds og bolle
  • Mulles Thehus: Kørekort A6

Pris: 77,- 
Værdi: 311,-

Billetten sælges i begrænset antal og så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte børnebilletter.

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.

Vind en cykel!

På bagsiden af børnebilletten kan du deltage i konkurrencen om en børnecykel (værdi op til 1500,-). Se mere på børnebilletten.

Se flere af sommerens aktiviteter

Fuld fart på sommerens program
Læs mere
Leg & lær med Rådet for Sikker Trafik
Læs mere
Børnenes Trafikskole
Læs mere

Køb en feriebillet til Spinderiet

Står efterårsferien for døren, eller nærmer din sommerferie sig snart? Du kan nyde din ferie herhjemme og opleve Danmark på en helt ny måde. Besøg eksempelvis Spinderiet i Valby, hvor de mindste kan få en feriebillet og nyde de mange sjove aktiviteter som centret har at byde på. Centrets butikker har noget for enhver smag, så både børn og voksne kan få en dejlig ferie.

Nyd dine feriedage i København 

Du behøver ikke nødvendigvis tage sydpå, når du skal holde ferie. Danmark har nemlig også utroligt meget at byde på. Du og familien kan blandt andet tage til København og opleve den hyggelige atmosfære i hovedstaden. 

Find et skønt hotel i skolernes sommerferie, og nyd en storbyferie med dine børn. Hovedstaden byder på mange skønne aktiviteter for børnefamilier, hvilket I kan slå sammen med et besøg i Spinderiet i Valby. Her finder I alverdens butikker og lækre spisesteder, hvor familien for eksempel kan runde dagen af og dele et måltid sammen. 

Køb en feriebillet, og oplev alt, hvad Spinderiet byder på

Spinderiet er et shoppingcenter for både store og små. Her kan hele familien blive forkælet, da du kan finde alt fra børnetøj og hyggelige hobbyting til lækkert sportsudstyr og flot nyt tøj til garderoben. Du og familien vil altså kunne bruge mange timer på shopping og hygge i vores center. 

Når du besøger Spinderiet, så kan de mindste få en feriebillet til en masse skøn underholdning i centret. Der er både sjove aktiviteter og spændende overraskelser, som dine børn vil elske. Tag med de små på skattejagt rundt i butikkerne, og nyd de hyggelige stunder sammen. 

Udover vores butikker finder du også skønne spisesteder med varm kaffe og hjemmebagt kage, frisk sushi, saftige burgere og meget mere. Så kan alle børn og voksne få stillet sulten efter en lang dag i Københavns gader og med shopping i Spinderiet.

Køb en feriebillet til vores center, og få mere ud af besøget. Spinderiet har noget for enhver smag, så alle kan få en skøn ferie med gode minder.