Børnebillet

Dato
fredag d. 7. oktober -
søndag d. 6. november
Tidspunkt
10:00
-
16:00
Lokation
Name It

Børnebillet

Køb vores populære børnebillet hos Name it.
Med vores børnebillet i hånden kan børnene gå på jagt efter sjove og lækre gaver i vores butikker.

Feriebilletten koster 65,- og har en værdi af 170,-. 

Børnebilletten indeholder:

Kids Burger fra The Burger Concept

Lille soft ice fra Peter Beier Chokolade

Halloween slikkepind fra Flying Tiger Copenhagen

Hyggepose fra Bog&idé

Halloween spand fra Name It

Klistermærker fra Søstrene Grene

Æble eller appelsin juice fra Kvickly

Pose vampyrslik fra Pieces

Ballon fra Vero Moda

Lysarmbånd fra Imerco Home

 

Billetten sælges så længe lager haves.

Køb en feriebillet til Spinderiet

Står efterårsferien for døren, eller nærmer din sommerferie sig snart? Du kan nyde din ferie herhjemme og opleve Danmark på en helt ny måde. Besøg eksempelvis Spinderiet i Valby, hvor de mindste kan få en feriebillet og nyde de mange sjove aktiviteter som centret har at byde på. Centrets butikker har noget for enhver smag, så både børn og voksne kan få en dejlig ferie.

Nyd dine feriedage i København 

Du behøver ikke nødvendigvis tage sydpå, når du skal holde ferie. Danmark har nemlig også utroligt meget at byde på. Du og familien kan blandt andet tage til København og opleve den hyggelige atmosfære i hovedstaden. 

Find et skønt hotel i skolernes efterårsferie, og nyd en storbyferie med dine børn. Hovedstaden byder på mange skønne aktiviteter for børnefamilier, hvilket I kan slå sammen med et besøg i Spinderiet i Valby. Her finder I alverdens butikker og lækre spisesteder, hvor familien for eksempel kan runde dagen af og dele et måltid sammen. 

Køb en feriebillet, og oplev alt, hvad Spinderiet byder på

Spinderiet er et shoppingcenter for både store og små. Her kan hele familien blive forkælet, da du kan finde alt fra børnetøj og hyggelige hobbyting til lækkert sportsudstyr og flot nyt tøj til garderoben. Du og familien vil altså kunne bruge mange timer på shopping og hygge i vores center. 

Når du besøger Spinderiet, så kan de mindste få en feriebillet til en masse skøn underholdning i centret. Der er både sjove aktiviteter og spændende overraskelser, som dine børn vil elske. Tag med de små på skattejagt rundt i butikkerne, og nyd de hyggelige stunder sammen. 

Udover vores butikker finder du også skønne spisesteder med varm kaffe og hjemmebagt kage, frisk sushi, saftige burgere og meget mere. Så kan alle børn og voksne få stillet sulten efter en lang dag i Københavns gader og med shopping i Spinderiet.

Køb en feriebillet til vores center, og få mere ud af besøget. Spinderiet har noget for enhver smag, så alle kan få en skøn ferie med gode minder.

Andre aktiviteter

Monsterløb for hele familien
Læs mere
Efterårsferie i Spinderiet
Læs mere
Vinsmagning - Rioja vs. Ribera
Læs mere