Børnenes Trafikskole

Dato
fredag d. 28. juni -
søndag d. 11. august
Lokation
Torvet

Spænd hjelmen

4. juli kl. 15-17
Uanset om du kører med støttehjul, på sofacykel, eller sidder i ladet af familiecyklen, skal hjelmen på! Den skal hverken sidde på sned, falde ned i øjnene, eller føles kvælende, for der er faktisk en helt korrekt måde at bære sin cykelhjelm – og det kan du lære om i Spinderiet. Tag din hjelm med dig og få tjekket om den passer dig og hvordan og hvordan du sætter den rigtigt. Du kan også lære hvordan du finder frem til den perfekte hjelm til alle familiens hovedstørrelser.

Cykeltjek

18. juli kl. 15-17
En stemt ringeklokke, det optimale lufttryk i dækkene og en smurt kæde er alle ting, der er vigtige for en god tur på cyklen. Men helt afgørende er alt det, der holder os sikre og trygge i trafikken! Tag din cykel med i Spinderiet og få tjekket, om du har alle de rigtige reflekser, styr på bremserne og din cykel altså lever op til de lovpligtige krav. Så er det bare at spænde hjelmen og drømme om medvind på cykelstierne.

Bamse Betjent

24. juli kl. 11-13
Det er ikke kun veje og stier, der kan være svære at navigere igennem, men love, regler og gode tips kan føles som en labyrint, når man er ny i trafikken. I Spinderiet kan du møde selveste Bamse Betjent, der ved alt om trafik og svarer på spørgsmål og forklarer, så alle kan være med – du kan også få en bamse-krammer og en high five med på vejen.

Badgeworkshop

30. juli kl. 11-13
Kom til badgeworkshop med Bamse Betjent og lav et sejt badge, der kan sættes på trøjen, rygsækken, eller jakken.

Se flere af sommerens aktiviteter

Børnebillet i fuld fart
Læs mere
Prøv den sjove cykelbane
Læs mere
Tegn og trafik
Læs mere