Køb årets (u)hyggelige børnebillet

(UDSOLGT)

Dato
mandag d. 9. oktober -
søndag d. 5. november
Lokation
Companys

UDSOLGT

Halloween handler ikke kun om uhyggelige og skræmmende væsner! Halloween handler nemlig også om fjollerier og søde sager. Med Spinderiets børnebillet kan ungerne gå jagt efter små gaver og godter i centrets butikker.

Billetten er gældende fra 9. oktober - 5. november 2023.

Dette får du med børnebilletten:

  • Vero Moda: Slikkepind. 
  • Mulles Thehus: Halloween-spand.
  • The Burger Concept: Nuggets og fries.
  • Mini Zoo: Bamse.
  • Valby Isenkram: Knæklys-armbånd.
  • Kvickly kiosken: Vampyrslik.
  • Name it: Ballon på pind.
  • Peter Beier: Soft ice med drys.
  • Bog & idé: Få tre gode gaver (Ekstra i uge 42: lille pose Lego eller Ninjago-plakat, så længe lager haves.)
  • Valby Kino: 20% rabat på børnefilm inden kl. 18.

Børnebilletten sælges i begrænset antal og så længe lager haves.
Pris: 80,-
Værdi: 400,-
OBS: Børnebilletten kan kun betales med MobilePay.

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.

Se flere aktiviteter

Brændte mandler bod
Læs mere
Julekarrusel
Læs mere
Ønsketræet
Læs mere

Køb en feriebillet til Spinderiet

Står efterårsferien for døren, eller nærmer din sommerferie sig snart? Du kan nyde din ferie herhjemme og opleve Danmark på en helt ny måde. Besøg eksempelvis Spinderiet i Valby, hvor de mindste kan få en feriebillet og nyde de mange sjove aktiviteter som centret har at byde på. Centrets butikker har noget for enhver smag, så både børn og voksne kan få en dejlig ferie.

Nyd dine feriedage i København 

Du behøver ikke nødvendigvis tage sydpå, når du skal holde ferie. Danmark har nemlig også utroligt meget at byde på. Du og familien kan blandt andet tage til København og opleve den hyggelige atmosfære i hovedstaden. 

Find et skønt hotel i skolernes efterårsferie, og nyd en storbyferie med dine børn. Hovedstaden byder på mange skønne aktiviteter for børnefamilier, hvilket I kan slå sammen med et besøg i Spinderiet i Valby. Her finder I alverdens butikker og lækre spisesteder, hvor familien for eksempel kan runde dagen af og dele et måltid sammen. 

Køb en feriebillet, og oplev alt, hvad Spinderiet byder på

Spinderiet er et shoppingcenter for både store og små. Her kan hele familien blive forkælet, da du kan finde alt fra børnetøj og hyggelige hobbyting til lækkert sportsudstyr og flot nyt tøj til garderoben. Du og familien vil altså kunne bruge mange timer på shopping og hygge i vores center. 

Når du besøger Spinderiet, så kan de mindste få en feriebillet til en masse skøn underholdning i centret. Der er både sjove aktiviteter og spændende overraskelser, som dine børn vil elske. Tag med de små på skattejagt rundt i butikkerne, og nyd de hyggelige stunder sammen. 

Udover vores butikker finder du også skønne spisesteder med varm kaffe og hjemmebagt kage, frisk sushi, saftige burgere og meget mere. Så kan alle børn og voksne få stillet sulten efter en lang dag i Københavns gader og med shopping i Spinderiet.

Køb en feriebillet til vores center, og få mere ud af besøget. Spinderiet har noget for enhver smag, så alle kan få en skøn ferie med gode minder.