Julens aktiviteter

Dato
torsdag d. 1. december -
fredag d. 23. december

Jul i Spinderiet

Julen er vaniljekranse, varme kys og tid til at nyde dine nærmeste. I Spinderiet finder du det helt rigtige outfit til julekagebagning med familien, smukke kjoler til søde juledates og de nyeste trends til julefrokost med vennerne.

Vi har fyldt Spinderiet med ægte juleri hele december og du kan se hele programmet herunder. 

Juleprogram:

 

Julekarrusel
24. november - 23. december. Pris: 20,-

Prøv den skønne julekarrusel, som står og pryder torvet.
Åbningstiden:
Hverdage fra kl 12 - 19
Weekend fra kl 10 - 16
17. - 18. december kl. 10 - 18
19. - 23. december kl. 10 - 20

Hjælp nissen Finn - Skattejagt
1. - 20. december

Åh åh! Nisse-Finn har mistet alt sit tøj! Hjælp Nisse-Finn ved at gå på jagt efter hans 5 stykker tøj i centret.

Tag et postkort fra bordet på torvet og løs skattejagten. Nissens tøj er blevet væk i 5 forskellige tøjbutikker, som du skal finde. Når alle 5 stykker tøj er fundet og postkortet udfyldt, så lægger du postkortet i postkassen og har mulighed for at deltage i vores store julekonkurrence.

Ønsketræet
1. december og helt frem til jul

Julen er hjerternes tid, men for mange familier er det også en svær tid. Eventyrjul har siden 2009 inviteret socialt udsatte børn og deres forældre til et hyggeligt juleaftensarrangement. I Spinderiet kan du støtte det gode tiltag og opfylde et ønske fra et barn, hvor en julegave gør en stor forskel. Du skal blot besøge Ønsketræet på torvet og vælge et kort med et gaveønske, afriv den nederste del af kortet - så har du reserveret ønsket. Køb gaven, pak den flot ind, og sæt den afrevne del af kortet på gaven. Aflevér pakken i Name It, så sørger vi for, at gaven kommer i de rigtige hænder. Lad os sammen glæde nogle julehjerter.

 

Mød nisserne Tip og Top på torvet - "To nisser og en pebernøddemaskine"
2. december kl. 16.00

Nisserne Tip & Top er på vej til Grønland for at hjælpe julemanden med juleforberedelserne, men inden de tryller sig derop har de lovet julemanden at få alle børn i julestemning ved at dele pebernødder ud og synge en sang. Men pebernøddemaskinen virker ikke! Hvad skal de så gøre? Og hvad med julestemningen?

 

Julekoncert
9. december Kl. 16, 17 og 18

Få sunget julen ind af det rytmiske kor Beat That Blue. Oplev 35 dygtige sangere i skøn juleharmoni og kom i den helt rigtige stemning, når de fremfører julesange og kendte pop og rocknumre.

 

Esben Dalgaard læse et magisk juleeventyr højt
10. december Kl. 11:00 - 12:00

Du kender ham helt sikkert fra både DR’s samt TV2’s julekalendere: ”Julehjertets Hemmelighed” & ”Tinka og Sjælens Spejl”, men vidste du, at han er en helt fantastisk højtlæser? Oplev skuespiller Esben Dalgaard læse et magisk juleeventyr højt.

Oplæsningen varer ca. 30 minutter og derefter får du mulighed for at stille spørgsmål til Esben, få taget fotos og få autografer.

 

Musik Luna duo
16. December kl. 14-17

De to erfarne musikere Luna Skov Frederiksen og Søren Larsen fra vokal/piano duoen Luna Duo optræder akustisk med kendte og iørefaldende julesange indenfor både jazz og pop.

 

Julemanden kommer på besøg
21. og 22. december kl. 12-15

Spinderiet får som altid besøg af den rigtige og meget søde julemand. Mød ham på torvet og rundt i butikkerne, hvor han spreder julestemning for store og små. Han spørger nok hvad du ønsker dig i julegave, så hav dine ønsker parat!

Andre aktiviteter

Adventskonkurrence
Læs mere
Julekarrusel
Læs mere
Hjælp nissen Finn - Skattejagt
Læs mere