Vinterferie i Spinderiet

Dato
fredag d. 10. februar -
søndag d. 19. februar

Vinterferien i Spinderiet byder på FN's Verdensmål, som hverken behøver at være kringlede eller svære at forstå. Kreativitet og nysgerrighed er vejen frem.

Oplev den store udstilling med fokus på Verdensmål nr. 13: Klimaet, bliv klogere på biodiversitet og besøg det hyggelige caféområde, som er bygget op af gamle bildæk og palleborde, hvor hele familien kan hygge sig med Verdensmålsspillet. 

Smag på insekter - Hvis du tør!
Vi har alle hørt, at insekter er fremtidens proteinkilde og med en voksende befolkning på jorden, skal vi derfor se i nye retninger. Men hvordan smager de egentlig?

Igen i år kan du købe den populære børnebillet fyldt med gaver og godter. Se mere her.

I Spinderiet er vinterferien fuld af oplevelser, der er bedre sammen.

Ses vi?

Nyd din vinterferie i Spinderiet i Valby

Du kan mange hyggelige timer i Spinderiet i vinterferien. Hos os finder noget for hele familien. Vi har et væld af butikker med alt fra børnetøj til sportsudstyr, samt skønne restauranter og caféer, hvor dig og familien kan nyde et måltid sammen. Kom forbi os i skolernes vinterferie, og skab dejlige minder med dine børn.

Hold vinterferie i Danmark 

Der er mange muligheder for at få gode oplevelser sammen, når familien skal holde vinterferie herhjemme. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at rejse til forskellige destinationer i udlandet for at få en mindeværdig ferie. 

Se i stedet udvalget af hoteller i København og nyd en storbyferie. I hovedstaden finder du alverdens aktiviteter. Tæt på Spinderiet i Valby finder du blandt andet naturskønne omgivelser som Frederiksberg Have og København Zoo. 

Du kan slå de mange seværdigheder og muligheder i København sammen med et hyggeligt besøg i Spinderiet. Efter en dag rundt i byen, kan du besøge vores mange spisesteder, hvor du kan få en dejlig kop kaffe, en saftig burger eller frisklavet sushi. Vi har noget for enhver, så alle kan få stillet sulten. 

Du kan få lidt af hvert i Spinderiet 

Trænger familien til lidt ekstra forkælelse i vinterferien, så kan I tage forbi vores mange butikker i Spinderiet. Her er noget for både store og små, og dig og familien vil med garanti kunne bruge mange timer hos os. Her kan du eksempelvis finde flotte souvenirs i vores boligforretninger, som du kan stille frem, når du kommer hjem. Dermed kan du huske på en dejlig tur til København. 

Gik pakningen for hurtigt, inden I tog afsted på ferie? Uanset om du har glemt strømper til den mindste, eller om tandbørsten stadig står hjemme på badeværelset, så kan du finde det i Spinderiet.  

Besøg Spinderiet, og få mere ud af vinterferien i Danmark med familien. I vores butikker finder du noget for alle, og både børn og voksne vil komme hjem med dejlige minder.