Vinterferiens børnebillet

Sælges fra 10. februar

Dato
fredag d. 10. februar -
søndag d. 19. februar
Lokation
Name It

Vinterferiens børnebillet

Vores populære børnebillet er tilbage. Køb den hos Name it og lad ungerne hygge sig med godter og gaver.

Billetten er gældende fra fredag 10. til søndag 19. februar.

Dette får du med børnebilletten:

  • Flying Tiger Copenhagen: Samle-skrald-sæt
  • The Burger Concept: 6 chicken nuggets
  • Peter Beier: Softice
  • Søstrene Grene: Strygemærker med pailetter
  • Cafe Oha: Raw Bite
  • Kvickly Kiosken: Malaco slikpose
  • Oliver ure og smykker: Brikjuice
  • Tøjeksperten: Nøglesnor
  • Imerco Home: Tatovering
  • Beauty By Ryberg: Overraskelse

Børnebilletten sælges i begrænset antal og så længe lager haves.
Pris: kr. 70,-
Værdi: kr. 200,-
OBS: Børnebilletten kan kun betales med MobilePay.

Alle vores tryksager, bl.a. plakater, børnebilletter og skattekort, produceres på FSC-mærket papir. FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at reproducere, og at skovdriften tager hensyn til skovens biologiske mangfoldighed. Så kan vi producere vores sager med god samvittighed.

Andre aktiviteter

Påske Krea
Læs mere
Guld feen besøger spinderiet
Læs mere

Køb en feriebillet til Spinderiet

Står efterårsferien for døren, eller nærmer din sommerferie sig snart? Du kan nyde din ferie herhjemme og opleve Danmark på en helt ny måde. Besøg eksempelvis Spinderiet i Valby, hvor de mindste kan få en feriebillet og nyde de mange sjove aktiviteter som centret har at byde på. Centrets butikker har noget for enhver smag, så både børn og voksne kan få en dejlig ferie.

Nyd dine feriedage i København 

Du behøver ikke nødvendigvis tage sydpå, når du skal holde ferie. Danmark har nemlig også utroligt meget at byde på. Du og familien kan blandt andet tage til København og opleve den hyggelige atmosfære i hovedstaden. 

Find et skønt hotel i skolernes efterårsferie, og nyd en storbyferie med dine børn. Hovedstaden byder på mange skønne aktiviteter for børnefamilier, hvilket I kan slå sammen med et besøg i Spinderiet i Valby. Her finder I alverdens butikker og lækre spisesteder, hvor familien for eksempel kan runde dagen af og dele et måltid sammen. 

Køb en feriebillet, og oplev alt, hvad Spinderiet byder på

Spinderiet er et shoppingcenter for både store og små. Her kan hele familien blive forkælet, da du kan finde alt fra børnetøj og hyggelige hobbyting til lækkert sportsudstyr og flot nyt tøj til garderoben. Du og familien vil altså kunne bruge mange timer på shopping og hygge i vores center. 

Når du besøger Spinderiet, så kan de mindste få en feriebillet til en masse skøn underholdning i centret. Der er både sjove aktiviteter og spændende overraskelser, som dine børn vil elske. Tag med de små på skattejagt rundt i butikkerne, og nyd de hyggelige stunder sammen. 

Udover vores butikker finder du også skønne spisesteder med varm kaffe og hjemmebagt kage, frisk sushi, saftige burgere og meget mere. Så kan alle børn og voksne få stillet sulten efter en lang dag i Københavns gader og med shopping i Spinderiet.

Køb en feriebillet til vores center, og få mere ud af besøget. Spinderiet har noget for enhver smag, så alle kan få en skøn ferie med gode minder.