skip to Main Content

KONTAKT

Centerforeningen
Bomuldsgade 4, 1 th.
2500 Valby

Telefon: 3930 3043 (hverdage 10-17)
Mail: info@spinderiet.dk

Vagten kan kontaktes udenfor centrets åbningstider på telefon 3930 3048 (i tilfælde af glemte sager, etc.)

PERSONDATA

I Spinderiet behandler vi naturligvis dine persondata fortroligt og i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Vi har derfor opdateret vores persondatapolitik for at efterkomme den nye persondataforordning (også kendt som GDPR), der blev indført den 25. maj 2018.

Dataansvarlig

Centerforeningen Spinderiet

Hvad er personlige oplysninger

Ifølge GDPR defineres personlige data som information relateret til en person såsom navn, billede, emailadresse, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation eller en IP-adresse.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, samt at kunne levere nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig dette.

Hvor længe opbevares dine oplysninger

Oplysningerne opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@spinderiet.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Spinderiet nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events, tilbud m.m fra Spinderiet.

Nyhedsbrevet laves i Mailchimp.

Du kan altid afmelde dig Spinderiet nyhedsbrev ved linket i nyhedsmailen.

TV-overvågning

Der foretages TV-overvågning i og ved Spinderiet. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger.

Du behøver ikke at foretage dig noget

Denne nye politik ændrer ikke måden, hvorpå vi behandler dine oplysninger, men indeholder flere detaljer om, hvordan vi samler og bruger dine personlige oplysninger. Vores nye persondatapolitik trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til info@spinderiet.dk

TILMELD DIG NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer? TILMELD DIG SPINDupdate
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top