skip to Main Content

Matas

Du finder et bredt udvalg af de skønneste dufte og den nyeste kosmetik, samt en lang række helsekostvarer til mænd og kvinder. Matas står for kvalitet til rimelige penge og arbejder efter mottoet “det gode råd gør forskellen”. I Matas finder du brands som L’oreal, Gosh, Esteelauder, Lancôme, Nilens Jord samt Matas Striber.

Eksperter i skønhed

I Matas er de eksperter i skønhed, og butikspersonalet i Spinderiet står klar til at vejlede dig om alt lige fra mascara til bodyscrub. Matas i Spinderiet fører eksklusive mærker inden for skønhed til både kvinder og mænd – såsom Rudolph CareClarins, Chloe og Ole Henriksen. Butikkens har et stort sortiment inden for makeup, ansigtspleje og kropspleje, og de får hele tiden nye varer. Du finder skønhedsprodukter i alle prisklasser og butikken har et bredt sortiment af økologiske og skånsomme produkter til sensitiv hud.

Find guides og gode tips

På Matas’ YouTube-kanal kan du se en masse spændende makeup og hårtutorials, som helt sikkert vil hjælpe dig næste gang du skal lægge den perfekte fest makeup eller lave store, fine krøller i dit hår. Du kan også følge med på Facebook, som giver dig inspiration, tips og gode råd om skønhed, sundhed og velvære. Her kan du fx se. hvordan du let laver en smuk fransk fletning som ender i en fin tilfældig knold. Et meget smukt alternativ til din almindelige hverdags frisure.

Club Matas er til for dig

Som gratis medlem af Club Matas får du invitationer til spændende events i Matas i Spinderiet! Derudover får du også point hver gang du handler i Matas eller på matas.dk. Hvis du køber for over 200 kr. optjener du samtidig striber, der kan give dig ekstra og helt personligt fordele i Matas.

Club Matas app’en

Vil du have ALT om Club Matas samlet ét sted? Så hent Club Matas app’en og få masser af medlemsfordele. Du kan bl.a. bestille præmier i Pointshoppen, få besked når dine yndlingsprodukter er på tilbud, og tjekke om Matas i Spinderiet har dine favoritter på lager.
Så går du ikke forgæves!

Besøg Matas i Spinderiet

Personalet i Matas i Spinderiet er alle uddannede materialister, hvilket betyder, at du som kunde altid får den rette rådgivning.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top