skip to Main Content

Pieces

I Pieces i Spinderiet finder du moderne og luksuriøse accessories til den moderigtige kvinde. Fælles for produkterne er, at de er trendy, glamourøse og feminine.

Tasker så det basker

Piger kan ikke få nok af tasker – vi har brug for én til enhver lejlighed. Så hvad end du står og mangler en clutch eller en crossover taske til din bytur med veninderne eller en større taske til weekendturen med kæresten, så har vi hvad du skal bruge. Pieces Spinderiet har et bredt udvalg af tasker i flere forskellige modeller – små som store og i flere flotte designs og farver.

Smukke sko og støvler

Sko, sko, sko. Du kan aldrig få for mange sko. Hos Pieces i Valby finder du et stort udvalg af de bedste designs fra Pieces’ skokollektion. Hvad end du er på udkig efter sko, støvler, sneakers eller sandaler, så finder du det hos Pieces i Spinderiet. Vi har pumps, der er perfekte til både kontoret og til festlige lejligheder, og trendy ankelstøvler, der tilfører en ny dimension til dit hverdagslook.

Pift din stil op med lækre accessories

Giv dit outfit et personligt touch ved at style det med forskellige accessories såsom et tørklæde, fine smykker eller et par cool solbriller. Hvis du har brug for at peppe dit fest- eller hverdagslook op, så kig forbi butikken og se den store kollektion af smykker som både indebærer halskæder, armbånd, øreringe og ringe i toner af guld, sølv, og rosa guld.

Hold øje med nyt fra Pieces på Facebook, Instagram, YouTube og Pinterest.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top