skip to Main Content

Profil Optik

Profil Optik er Danmarks førende optikerkæde. Du finder medarbejdere med høje kompetencer og et højt serviceniveau, som hjælper med at finde den helt rigtig løsning til dig og dine behov.

Tegn et brilleabonnement

Er du fuldstændig vild med briller? Så er Profil Optiks Lifestyle Abonnement uden tvivl starten på din nye garderobe af briller. Brilleelskere får frit valg på alle hylder på meget favorable vilkår, og når du tegner abonnement, får du samtidig en række helt unikke garantier. Læs mere om det populære Lifestyle Abonnement her. Du kan tegne dit personlige Lifestyle abonnement i Profil Optik i Spinderiet.

Gå sommeren i møde med smarte solbriller

Hos Profil Optik i Spinderiet finder du alle de fede solbriller som Ray Ban, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Gucci og Oakley. Kort sagt – vi har alt hvad hjertet begærer!

Kontaktlinser

Foretrækker du kontaktlinser frem for briller? Profil Optik har et bredt udvalg af kontaktlinser i bedste kvalitet. Hvad enten du er til endagslinser, 14-dagslinser eller månedslinser kan Profil Optik i Spinderiet hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan desuden læse Profil Optiks guide til kontaktlinser.

Få en gratis synstest i Spinderiet

En synstest er en hurtig, vejledende test som indikerer om der er grund til at foretage en dybdegående synsprøve. Den giver et billede af, hvordan dine øjne ser, men er ikke præcist nok til, at vi kan lave briller eller kontaktlinser på baggrund af en testen. Du kan typisk bruge en synstest til at finde ud af, om du skal have briller – eller til at finde ud af, om dit nuværende syn har forandret sig så meget, at du skal have ny styrke i dine briller. Bestil tid til en syntest.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top