skip to Main Content

Søstrene Grene

Vil du have spændende varer fra hele verden, vil du elske at shoppe hos Søstrene Grene i Spinderiet!
Søstrene Grene har udvidede åbningstider i weekenden:
Lørdag kl. 09.00 – 18.00
Søndag kl. 10.00 – 17.00

En labyrint af farver, former og dufte

Søstrene Grene i Spinderiet byder dig velkommen til at gå på opdagelse i deres spændende vareunivers. Butikken har forskellige temaer, så du finder eksotiske varer fra hele verden. Du kan blandt andet finde køkkenting, malergrej, pynteting, små spiselige specialiteter og trendy boliginteriør. Fælles for Søstrenes Grene varer er, at der altid bliver stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet. En stor del af produkterne er designet af deres eget hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene.

Anna og Claras kreative DIY-hjørne

Søstrene Grenes hjemmeside finder du et hav af spændende og kreative DIY-projekter, som vil bringe glæde både hos store og små. Du kan også dele dine egne kreationer på Instagram.

Bliv inspireret og del dine egne kreative projekter

Facebook bliver du opdateret omkring nye produkter og trends i boligen. Anna og Clara deler med stor glæde deres små og store DIY kreativiteter – følg med og deltag i konkurrencer & giveaways.

Inspiration med Søstrene Grene på Pinterest

Find masser af inspiration til kreative projekter med Anna og Claras produkter på søstrenes mange opslagstavler på Pinterest – et univers af styling og DIY.

Tilmeld dig Søstrene Grenes YouTube-kanal

Følg Anna og Clara på YouTube – et videounivers af opskrifter, tips og DIY. Du kan f.eks. se, hvordan du laver tunesisk hækling eller fede DYI-gaveideer.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top