skip to Main Content

Valby Tandklinik

Hos Valby Tandklinik er du altid garanteret en god og tryg oplevelse, hvad enten du skal have udført et tandeftersyn, en rodbehandling eller har behov for en tandprotese. Vi udfører nemlig alle tænkelige tandbehandlinger i vores nye klinik.

Valby Tandklinik beskæftiger i dag både tandlæger, tandplejer og klinikassistenter, som alle gør deres ypperste for at give dig den bedst tænkelige oplevelse. Når du træder ind i vores klinik, vil du opleve en topmoderne og veludstyret klinik, hvor du kan føle dig hjemme. Klinikken bliver løbende holdt opdateret med den nyeste teknologi inden for både materialer og udstyr.

Foruden at tage højde for det visuelle og hjemlige element, så har vi naturligvis også tænkt miljø og hygiejne med i vores indretning. Vi ønsker nemlig ikke at gå på kompromis med hverken hygiejnen eller miljøet, som har betydning for patientens oplevelse. Derfor har vi investeret i de nyeste maskiner til renholdelse af udstyr m.v. Ydermere bærer alle vores medarbejdere mundbind, handsker og beskyttelsesbriller i forbindelse med behandlinger. Dette er ligeså med til at sikre en god oplevelse.

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top