skip to Main Content

Zizzi

Zizzi er en veletableret butikskæde, som levere modetøj til en fornuftig pris og kvalitet til kvinder i plus size segmentet (str. 42 – 56).

Besøg Zizzi i Spinderiet

Det venlige butikspersonale har fokus på altid at yde den bedste service og give hver enkelt kunde en personlig betjening! Cool curvy fashionistas står ved deres figur og vil derfor have lækkert, kurvet mode og masser af looove, og Zizzi har besluttet sig for at skabe og levere lige præcis dette. Kig forbi Zizzi i Spinderiet og find din nye jakke, top eller kjole.

Bliv medlem af Club Zizzi

Som medlem af Club Zizzi modtager du mails med inspiration og nyheder inden for tøj og mode. Du kan vælge at tilknytte Zizzi i Spinderiet som din favoritbutik og få tilsendt invitationer til events og arrangementer i Valby. Club Zizzi er din direkte vej til masser af inspiration og attraktive fordele.

Lad dig inspirere af Zizzis curvy univers

Få en masse tips og tricks til at klæde dig efter din kropstype og se hvad der rører sig indenfor curvy fashion i Zizzis magasin!

Følg Zizzi på Instagram og kig med bag kameraet på deres YouTube-kanal, hvor du kan opleve de nye kollektioner og se videoklip af Zizzis modeller:


Du kan også finde Zizzi på Facebook, hvor du kan spotte alle de gode tilbud!

TILMELD NYHEDSMAILEN

Vil du være først med nyheder, tilbud og konkurrencer?
TILMELD DIG SPINDERIETS NYHEDSBREV
Du skal være over 13 år for at tilmelde dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Navn
Mail adr.
Postnummer
Back To Top