GEJSER

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Danmarks førende indenfor salg af e-cigaretter og udstyr
Vigtigste mission er at give vores kunder den komplette serviceoplevelse
Et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse
Alle produkter er godkendte til salg i Danmark - herunder de danske TPD regler

Alt indenfor salg af e-cigaretter og udstyr

GEJSER startede tilbage i 2011, som en lille enkeltmandsvirksomhed, drevet fra bagagerummet af en lille bil, på havnen i Århus. I 2012 slog Gejser dørene op til en af Danmarks første, fysiske e-cigaretspecialforretninger, beliggende på Klostertorv i Århus, og er i dag landsdækkende med flere end 30 fysiske butikker samt en velfungerende webshop. Gejser har hovedsæde og lager i Galten ved Århus, hvorfra den daglige administration af både de fysiske butikker såvel som webshoppen håndteres.

Danmarks førende e-cigaretforhandler

GEJSER er Danmarks førende e-cigaretforhandler, og siden deres opstart har det været deres vigtigste mission at sørge for den komplette serviceoplevelse for de rygere, der træffer beslutningen om at ville stoppe med at ryge tobakscigaretter og at skifte til e-cigaretter. Derfor er det vigtigt for os, at både helt nye men også erfarne dampere føler sig i trygge hænder, og, at Gejser er et sted, hvor de ønsker at handle igen og igen. Derfor sørger Gejser for, at alle deres medarbejdere har den største ekspertise indenfor faget, så de altid på professionel vis kan råde, hjælpe og vejlede deres kunder bedst muligt.

Kvalitet til rimelige priser

GEJSER sætter en ære i at kunne tilbyde den absolut bedste kvalitet til rimelige priser. Gejser går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter, og derfor samarbejder de udelukkende med andre professionelle virksomheder og producenter, som producerer og distribuerer de absolut bedste produkter på markedet.

Myndighedernes krav

GEJSER er i tæt samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, som er den myndighed, der kontrollerer området e-cigaretter og tilbehør. Samarbejdet har til formål at sikre de danske forbrugere af e-cigaretter, og gør, at Gejsers kunder altid garanteres lovlige produkter, der lever op til de danske myndigheders strenge krav.

GEJSER tager socialt ansvar og de tror på, at alle virksomheder kan være med til at skabe positiv samfundsværdi. Gejser går ind for at drive forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positivværdien for både mennesker, miljø og økonomi.

GEJSER Spinderiet
Valby Torvegade 21
2500 Valby
Telefon 22 69 94 83
Mail [email protected]
Besøg hjemmesiden her