PIECES

Se på kort
Søndag: 10:00 - 16:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Designunivers med stort udvalg af trendy tøj til kvinder
App fyldt med de nyeste tilbud
Little Pieces til helt unge piger og Pieces Maternity med ventetøj
Inspiration til unge kvinder til legende og gennemførte looks

Inspiration til unge kvinder

I Pieces i Spinderiet finder du moderne og luksuriøse accessories til den moderigtige kvinde. Fælles for produkterne er, at de er trendy, glamourøse og feminine.

Tasker så det basker

Piger kan ikke få nok af tasker – Pieces har én til enhver lejlighed. Så hvad end du står og mangler en clutch eller en crossover taske til din bytur med veninderne eller en større taske til weekendturen med kæresten, så har Pieces hvad du skal bruge. Pieces Spinderiet har et bredt udvalg af tasker i flere forskellige modeller – små som store og i flere flotte designs og farver.

Smukke sko og støvler

Sko, sko, sko. Du kan aldrig få for mange sko. Hos Pieces i Valby finder du et stort udvalg af de bedste designs fra Pieces’ skokollektion. Hvad end du er på udkig efter sko, støvler, sneakers eller sandaler, så finder du det hos Pieces i Spinderiet. Pieces har pumps, der er perfekte til både kontoret og til festlige lejligheder, og trendy ankelstøvler, der tilfører en ny dimension til dit hverdagslook.

Pift din stil op med lækre accessories

Giv dit outfit et personligt touch ved at style det med forskellige accessories såsom et tørklæde, fine smykker eller et par cool solbriller. Hvis du har brug for at peppe dit fest- eller hverdagslook op, så kig forbi butikken og se den store kollektion af smykker som både indebærer halskæder, armbånd, øreringe og ringe i toner af guld, sølv, og rosa guld.

Pieces Spinderiet
Valby Torvegade 23
2500 Valby
Telefon 41 73 42 65
Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker