Sømod Vine

Se på kort
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Vinsmagninger
Gaver og gavekurve

Velkommen indenfor

Sømod Vine er din lokale vinhandel i Spinderiet og i Valby. Her bliver du budt velkommen i en hyggelig butik med jazzmusik i baggrunden og med lækre vine på hylderne. Sømod Vine har fokus på kvalitet og mange af deres vine er økologiske eller dyrket miljøvenligt - og så har de selvfølgelig også orangevin og naturvin. Udover vin finder du bl.a. Gin, Rom, Whisky, Vermouth, portvin, cider samt lækkerier til den søde tand. 

Vingaver og gavekurve

Er du på udkig efter en vingave eller en gavekurv, så sammensætter Sømod Vine den med lige præcis de vine og produkter du ønsker at få med - og så pakker de den fint ind. Der er også mulighed for firmagaver.

Dagens Glas 40,-

Og har du lyst til at sidde og nyde et glas vin - så har de mandag til lørdag Dagens Glas til 40,- og Månedens Glas til 50,-

Vinsmagninger

Vil du gerne forkæle dig selv, familie eller venner med en hyggelig aften, så kunne én af deres vinsmagninger være en god idé. Smagningerne finder sted i Sømod Vines hyggelige butik i Spinderiet - og temaerne spænder bredt. Billetter kan købes i butikken eller på Sømod Vines hjemmeside.

Sømod Vine Spinderiet
Bomuldsgade
2500 Valby
Besøg hjemmesiden her 

Lignende butikker

365discount
Læs mere
Mulles Thehus
Læs mere