Sticks'n'sushi

Se på kort

Køkken holder åbent: Søn-tors. kl. 11-21 og fre.-lør. kl. 11-21.30.

Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 22:00
Søndag: 10:00 - 21:00
Mandag: 10:00 - 21:00

Aftensmad fra Sticks’n’Sushi

Besøg Sticks’n’Sushi i det historiske og stemningsfyldte bomuldsspinderi i Valby. Her kan du få alt fra maki og nigiri til større asiatiske retter. Kom ind og nyd en middag i deres restaurant eller tag din madoplevelse med hjem. Uanset hvad, så kan du forkæle dig selv med et dejligt måltid fra Sticks’n’Sushi. 

Sticks’n’Sushi i Spinderiet tilbyder frisk sushi hver dag

I Sticks’n’Sushi kan du få alverdens former for sushi. Her laver de frisk og velsmagende sushi hver dag, hvor du både kan finde nigiri, hosomaki, uramaki og meget mere. Smagen er altid i top, og uanset om du foretrækker laks, tempurarejer eller de vegetariske varianter, så kan du finde det hos Sticks’n’Sushi.

Restauranten i Spinderiet er for alle. Både store og små samt garvede og nybegyndere er velkomne hos Sticks’n’Sushi. Deres menukort indeholder både de større ruller bestående af flere forskellige elementer samt de mere simple anretninger, for dig der først nu begiver dig ud i sushiens verden. Derudover kan du også få sticks og salater, hvis du ikke er til sushi. 

Få takeaway hos Sticks’n’Sushi

Hvis du ønsker at tage din mad fra Sticks’n’Sushi med hjem, så har du også mulighed for det. Find dine favoritter på menukortet, og lad dem stå for madlavningen. Det eneste du skal gøre, er at komme forbi restauranten til afhentning, og så kan du gå hjem og nyde din takeaway. 

Se deres åbningstider i Spinderiet, og kom forbi Sticks’n’Sushi til frokost eller aftensmad. Uanset hvornår du besøger deres restaurant, så kan du få frisklavet og velsmagende sushi.

Sticks’n’ Sushi
Valby Tingsted 4
2500 Valby
Telefon 36 17 18 36
Besøg hjemmesiden her 

Lignende butikker

Espresso House
Læs mere
McDonald's
Læs mere
The Burger Concept
Læs mere