Butik til leje

Butik til leje i Spinderiet 

Hvis du leder efter et sted at placere din butik, så undersøg dine muligheder for finde en butik til leje i Spinderiet i Valby. Spinderiet er et spændende og livligt shoppingcenter med et flot og lyst miljø samt stærk lokal opbakning og en livlig atmosfære.

Spinderiet – shopping af Valby

Afhængig af hvilken dag på ugen, besøger mellem 9.000-13.000 mennesker dagligt Spinderiet og årligt har vi 4,5 millioner besøgende.

Vi har 50 butikker fordelt på 25.000 m2 og har fokus på at skabe den rette stemning med lige præcis det mix af butikker, der passer Valbygenserne.

Dagligvarer er repræsenteret ved Kvicly og Coop365 og vi byder på 8 spisesteder af høj kvalitet. Derudover er der i byggeriet 4.500 m2 kontorer og 12.500 m2 ejer- og lejeboliger.

Toget holder 10 meter fra indgangen til Spinderiet og fra Valby Station og Valby Langgade afgår bussen. Vi har 2 timers gratis parkering i p-kælderen med 500 parkeringspladser. 58% af kunderne kommer gående eller cyklende til Spinderiet.

Spinderiet har en stærk position i lokalområdet, hvor 67% af kunderne besøger centret en eller flere gange om ugen. Hovedparten af kunderne (61%) kommer fra Valby. Kvinderne udgør 68% af kunderne og den gennemsnitlige alder for kunderne er 39 år.

Imponerende butikscenter med unik arkitektur

Spinderiet består af en indvendig og en udvendig centerdel. Alle bygningerne i den udvendige del er overdækket af et imponerende glastag, som samler bygningerne til ét center og samtidig sikrer, at kunderne altid kan handle i tørvejr. Spinderiet ligger på den tidligere bomuldsgrund og en del af centret består af historiske bygninger.

Vi interesserer os for dig

Spinderiet ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Hvis du placerer din butik i Spinderiet, så bliver du en del af et dejligt butiksfællesskab, men vi huser også boliger, kontorer og et fitness- og wellnesscenter. Spinderiets diversitet sikrer liv og en god stemning.

Kontakt

Leasing manager
Jens Christian Jørgensen
jejo@nrep.com
+45 51 39 11 76