Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg toiletter / babylounge?

Du finder toiletter for enden af gangen ved Kvickly og ned ad trappen, eller tag elevatoren. Babyloungen findes ligeledes for enden af gangen ved Kvickly. 

 

Hvor finder jeg en hæveautomat?

Du finder en Nordea Hæveautomat overfor Normal, og en ved indgangen til Spinderiet fra Valby Station. 

Hvor finder jeg en butiksoversigt, så jeg kan få overblik over butikkerne i Spinderiet?

Du finder butiksoversigter på infosøjlerne rundt om i centret, samt på oversigtskort i centret.

Har Spinderiet en kundeklub?

Nej, men vi har et nyhedsbrev du kan tilmelde dig på spinderiet.dk og her kan du holde dig opdateret om alt der sker i centret. 

Hvor længe er der gratis parkering?

 Vi tilbyder 2 timers gratis parkering, når du besøger Spinderiet. 

Ved spørgsmål til parkering eller p-afgift – hvem kan jeg kontakte?

Skriv til [email protected] 

Der har været et uheld – hvem kan jeg kontakte?

Ved uheld kan du kontakte vagten på 52235711 

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse i en butik – hvem kan jeg kontakte?

Hvis du har haft en dårlig oplevelse i en butik, skal du kontakte den pågældende butik. 

Er det muligt at købe et gavekort til Spinderiet?

Nej, det er ikke muligt at købe gavekort til Spinderiet 

Hvor kan jeg læse om aktiviteter/events i centret?

Du kan læse om aktiviteter og events i centret her 

Jeg vil gerne søge job i en af butikkerne i Spinderiet – hvor kan jeg se ledige stillinger?

 På butikkernes egne hjemmesider.

Er der en vagt i centret? Hvor kan jeg finde oplysning om sikkerhed/brandalarm?

Du kan henvende dine spørgsmål om sikkerhed og brand til [email protected] 

Jeg har glemt en ejendel i centret – hvor kan jeg afhente glemte sager?

Kontakt venligst Kvicklys kundeservice

Er der WiFi i centret? Og mulighed for at oplade min telefon?

Nej, det er der desværre ikke 

Hvilke handicaphensyn er der i centret?

I Spinderiet er det let for alle at færdes, da centret er i ét plan, uden trin og trapper 

Er der områder udenfor centret, hvor det er tilladt at ryge? Og gælder de samme regler for e-cigaretter?

Rygning er ikke tilladt i Spinderiet og det gælder også e-cigaretter. Du skal udenfor centret for at ryge, hvor der er opsat askebægere. 

Er det muligt at leje et butikslejemål til åbning af egen butik?

Ja, kontakt leasingmanager. Se mere her 

Er det muligt at leje et kontorlejemål?

Ja, kontakt Newsec. Se mere her 

Er det muligt at leje en fast parkeringsplads?

a, kontakt Parkering CPH. Læs mere her 

Afholdes der stadepladser på torvet i centret? Og er det muligt at leje en stand?

Nej, dette er kun for butikker i centret 

Hvor finder jeg en pakkeboks i centret? Og hvilke pakkebokse er tilgængelige?

I Spinderiet finder du hele tre pakkebokse: Postnord, Instabox og Budbee Box. Postnords pakkecenter er placeret i forlængelse af Kvickly Bageren.  og Kvickly. Instabox og Budbee Box er placeret over for baby loungen. 

Hvordan kan jeg kontakte Spinderiet?

Kontakt Spinderiet her 

Hvordan kommer jeg til Spinderiet med offentlig transport?

Det er super nemt at komme til Spinderiet med offentlig transport. Centret ligger lige ved Valby Station, hvor der kører både tog og busser. Se mere her 

Hvordan kommer jeg til Spinderiet i bil?

Læs mere her 

Hvordan produceres Spinderiets tryksager?

Vi producerer tryksager på FSC certificeret papir, hvilket betyder, at papiret har en bæredygtig livscyklus.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for Facebook
Gælder for konkurrencer på Centrets Facebook-side.

Sådan deltager du:
Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion og via Messenger, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Husk at præmien skal afhentes inden for tre uger. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til centret inden for 3 uger efter, at vinderen er blevet kontaktet, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Facebook med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Facebook-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for Instagram
Gælder for konkurrencer på centrets Instagram.

Sådan deltager du
Like Instagram-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Instagram med en privatbesked, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af,
at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Instagram. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Instagram med yderligere information. 

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder og Black Bird & Co har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler
kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Instagram-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for TikTok
Gælder for konkurrencer på centrets TikTok.

Sådan deltager du
Like TikTok-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på TikTok med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af TikTok overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på TikTok. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen? 
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på TikTok med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle TikTok-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med TikTok. TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencen.