Parkering

To timers gratis parkering

Du får to timers gratis parkering i Spinderiet i Valby. Når du kører ind til parkering, skal du blot parkere din bil uden at foretage dig yderligere. Din parkering starter nemlig automatisk fra det tidspunkt vores kameraer registrerer din nummerplade. 

Hvis du har været i Spinderiet i mindre end de to timers gratis parkering, så kan du frit forlade P-huset uden at gøre mere. Efter du har betalt, har du 15 minutter til at køre ud af P-huset. 

Hvis du har parkeret i Spinderiet i mere end to timer, kan du betale på to forskellige måder. Du kan enten betale med kreditkort eller kontanter i en af vores P-automater, eller du kan benytte app’en EasyPark. Med EasyPark fratrækkes de første to timer automatisk, og parkeringen afsluttes også automatisk, når du forlader området. Områdekoden er 4520.

Portene til parkering er åbent i tidsrummet: 
Mandag - lørdag: 7.30 - 24.00
Søndag: 8.30 - 24.00

Parkeringstakster pr. påbegyndt time

De første to timer er gratis

  1. time koster 20 kr.
  2. time koster 45 kr.
  3. time koster 80 kr.        
  4. time koster 115 kr herefter pr. påbegyndt time +35 kr. 

Hvis du intet foretager dig, vil der blive sendt en opkrævning til køretøjets registrerede ejer.

Handicap parkering

Vi har handicap parkeringspladser i p-kælder og i p-hus. For høje handicap-biler er der handicap parkering overfor indgangen til JYSK.

Oplad din elbil, når du parkere i Spinderiet

I Spinderiet har du nu mulighed for at oplade din elbil eller hybridbil. Det er en ekstra service, vi giver til vores kunder, som gerne vil køre grønt til en god pris. Du har to forskellige muligheder for at lade din hybrid- eller elbil, mens du shopper i Spinderiets butikker eller får et dejligt måltid i et af restauranterne. 

Du kan enten benytte dig af en hurtiglader, som kan oplade mindre elbiler fuldstændigt på maksimalt et par timer, eller større elbiler fra 20-80% i samme tidsrum. Hurtigladeren er udstyret med et CCS-stik, som passer til de fleste elbiler. Den anden lader er udstyret med et type 2-hunstik, som passer til alle moderne elbiler. Bemærk, at du selv skal medbringe et Type 2-kabel. 

Det koster 2,50/kWh at oplade en elbil. Dog mindst 20,- i Spinderiets P-kælder. 

Opladning med Clever

Sammen med Clever sætter vi strøm til 16 ac (22 kW) udtag og 4 dc (50 kW) udtag, hvor 20 biler kan lade samtidigt. Clever har landets største ladenetværk, og med 20 nye ladepunkter i Spinderiet gør vi sammen ladetid til shoppetid. Ladepunkterne er åbne for alle, og du kan starte opladningen via Clevers app eller med en Clever-ladebrik. Husk, at pladsen foran ladestanderen kun er til låns, mens din bil lader. Så parkér kun ved en ladestander, hvis du skal lade, og giv din ladeplads videre til den næste elbilist, når du er færdig. Læs mere om Clevers ladeløsninger her

Lej dig til parkering i Valby 

Du kan leje en parkeringsplads i Spinderiets P-hus, så du altid er sikret parkering i Valby. Læs mere mulighederne for at leje en parkeringsplads i Spinderiet på www.mitcp.dk

Har du bil? Vi har plads

Lej din helt egen parkeringsplads på p-taget for 595,- om måneden.

Læs mere