Parkering

To timers gratis parkering

Du får to timers gratis parkering i Spinderiet i Valby. Når du kører ind til parkering, skal du blot parkere din bil uden at foretage dig yderligere. Din parkering starter nemlig automatisk fra det tidspunkt vores kameraer registrerer din nummerplade. 

Hvis du har været i Spinderiet i mindre end de to timers gratis parkering, så kan du frit forlade P-huset uden at gøre mere. Efter du har betalt, har du 15 minutter til at køre ud af P-huset. 

Hvis du har parkeret i Spinderiet i mere end to timer, kan du betale på to forskellige måder. Du kan enten betale med kreditkort eller kontanter i en af vores P-automater, eller du kan benytte app’en EasyPark. Med EasyPark fratrækkes de første to timer automatisk, og parkeringen afsluttes også automatisk, når du forlader området. Områdekoden er 4520.

Portene til parkering er åbent i tidsrummet: 
Mandag - lørdag: 7.30 - 24.00
Søndag: 8.30 - 24.00

Parkeringstakster pr. påbegyndt time

De første to timer er gratis

  1. time koster 15 kr.
  2. time koster 25 kr.
  3. time og timer herefter koster 35 kr. pr. time

Hvis du intet foretager dig, vil der blive sendt en opkrævning til køretøjets registrerede ejer.

Lej dig til parkering i Valby 

Du kan leje en parkeringsplads i Spinderiets P-hus, så du altid er sikret parkering i Valby. Læs mere mulighederne for at leje en parkeringsplads i Spinderiet på www.mitcp.dk

Oplad din elbil, når du parkerer i Spinderiet

I Spinderiet har du nu mulighed for at oplade din elbil eller hybridbil. Det er en ekstra service, vi giver til vores kunder, som gerne vil køre grønt til en god pris. Du har to forskellige muligheder for at lade din hybrid- eller elbil, mens du shopper i Spinderiets butikker eller får et dejligt måltid i et af restauranterne. 

Du kan enten benytte dig af en hurtiglader, som kan oplade mindre elbiler fuldstændigt på maksimalt et par timer, eller større elbiler fra 20 til 80 procent i samme tidsrum. Hurtigladeren er udstyret med et CCS-stik, som passer til de fleste elbiler. Den anden lader er udstyret med et Type 2-hunstik, som passer til alle moderne elbiler. Bemærk her, at du selv skal medbringe et Type 2-kabel.

Det koster kr. 2,50/kWh at oplade en elbil (dog mindst kr. 20) i Spinderiets P-kælder.