Adventsgaver til børn

Bliv inspireret

Mangler du inspiration til årets adventsgaver til familiens små? I Spinderiet finder du en verden af fantastiske gaveidéer klar til at glæde de små hjerter! Uanset om det er legetøj, kreative sæt, spændende bøger eller sjove aktiviteter, så har vi et udvalg, der vil gøre december ekstra magisk for børnene.

Børnebøger - Bog&idé

Find gode adventsgaver til børn i alle aldre

Mangler du inspiration til at finde adventsgaver til dine børn? I Spinderiet kan du udforske et stort udvalg af gaveidéer, så du kan lave en skøn adventskalender til jul. Vi har blandt andet tøjbutikker, forretninger med legetøj og meget mere. 

Hos os kan du opleve adventsgaver til børn i alle aldre. Hvad end du har teenagere eller mindre børn i huset, så kan du lave den perfekte julekalender. Derudover har du rig mulighed for at finde gaver i flere prisklasser, så du kan vælge gode gaver uanset dit budget. Kun fantasien sætter grænser.

Giv dit barn bløde adventsgaver

En oplagt adventsgave er tøj. Hvis du har yngre børn, så ved du sikkert, at tøjet kan slides op ret hurtigt samt skal vaskes ofte. Leg, boldspil og kreative udfoldelser kan ende i grønne knæ, huller i tøjet og malingpletter forskellige steder. Det kræver enten en god vaskemaskine eller nyt tøj en gang imellem. 

I Spinderiets butikker med børnetøj kan du finde tøj til både piger og drenge. Her vil du opleve de nyeste trends og smarte brands, som tilbyder alt fra bukser og kjoler til sweatre og t-shirts i alverdens farver og designs. Du kan få tøj med høj komfort og kvalitet, så du kan sikre, at dit barn har det behageligt. 

Du kan også se et godt sortiment af tøj til teenagere. Udforsk forskellige kendte mærker, og find flotte trøjer, kjoler, jeans og meget mere i vores tøjbutikker. 

Søde sager er en klassisk adventsgave til børn 

Hvis du vil forkæle dine børn en smule ekstra i december måned, så er slik en oplagt gaveidé til pakkekalenderen. Dette er en klassisk gave, men dit barn vil helt sikkert blive utroligt glad. Ved du, at dit barn elsker chokolade? Eller er han eller hun vild med surt slik? Så kan du bruge dette som adventsgave.

Forær dit barn legetøj i adventsgave 

Legetøj er også en ideel adventsgave, og du kan vælge mellem et hav af legetøj. Du kan eksempelvis få alt fra tuscher og malebøger til legetøjsbiler og dukker, som du kan glæde de yngste med. 

Legetøj er naturligvis underholdende for barnet, men med legetøj kan barnet også udvikle sig. Det gælder både motoriske, kreative og sociale evner, så derfor kan dit barn altså gavne en hel del af at lege med forskellige former for legetøj. 

En bog er en ideel adventsgave

Et barns fantasi er en smule rigere end voksnes. Derfor kan det være noget helt særligt at dykke ned i bøgernes univers, som er fyldt med interessante plots og karakterer. Hvis du har et mindre barn, så er højtlæsning en hyggelig måde, hvorpå I kan få kvalitetstid sammen. Og hvis du har et ældre barn, som selv vil læse, så er det en oplagt måde at styrke læsefærdigheder samtidig med, at han eller hun kan forsvinde ind i sin egen sjove verden. 

Der findes et bredt udvalg af fantastiske bøger for både børn og teenagere, som tager fat på en masse forskellige temaer, som barnet kan spejle sig i og lære af. Du kan enten vælge klassikere som Harry Potter og Ronja Røverdatter, eller du kan vælge nyere udgivelser, som også er utroligt spændende for børnene. 

Se flere gaveguides

Guide: Valentines gave til ham
Læs mere
Guide: Valentines gaver til hende
Læs mere
Guide: Indflyttergaver
Læs mere