Kalendergaver

Gode kalendergaver til børn og voksne

Julen er en tid med mange traditioner, og i mange familier indebærer det eksempelvis kalendergaver. Her giver forældre ofte deres børn sjove og hyggelige kalendergaver i løbet af december, men du kan også sagtens forkæle din kæreste, mor eller veninde med skønne kalendergaver. Kom forbi Spinderiets butikker i Valby, og få inspiration til gode gaveidéer. 

Kalendergaver til de mindste 

De 24 dage op til jul kan føles utroligt lange, når man er et barn, men med kalendergaver kan du gøre ventetiden en smule mere udholdelige for de yngste i familien. I Spinderiet kan du besøge en masse gode butikker, hvor du kan få fine kalendergaver i flere prisklasser. 

Når du skal finde på kalendergaver til dit barn, så handler det om at lade fantasien få frit spil. Du kan både give søde sager, legetøj, tøj og meget mere, som du ved dit barn ville værdsætte. Du kan helt selv vælge prisniveauet for de forskellige gaver, men du kan eksempelvis lade gaverne lørdag og adventssøndag være en smule større, så der er en smule forskel på hverdag og weekend. 

Skønne kalendergaver til teenageren 

Hvis du har en teenager i huset, som du også gerne vil forkæle gennem december, så kan du også få kalendergaver til ham eller hende. Denne pakkekalender kan indeholde alt fra personlig pleje, som en dejlig duft eller en lækker creme, til et lille smykke, som en ring eller halskæde. 

Du kan også vælge at give en anderledes kalendergave, hvor dig og dit barn deler en oplevelse sammen. Du kan eksempelvis vælge at tage din søn eller datter med i biografen adventssøndag. På den måde får I hyggelig kvalitetstid sammen.

Forkæl din kæreste med kalendergaver 

December måned er også et oplagt tidspunkt at forkæle din kæreste, hvis du gerne vil glæde ham eller hende en smule ekstra i den søde juletid. Det behøver ikke at være de helt dyre gaver, da en lille gave også kan vise stor omsorg og omtanke. Du kan eksempelvis forære din kæreste en spiselig pakkekalender, hvor du samler alle hans eller hendes favoritsnacks. 

Der er mange gode muligheder, når du skal samle en pakkekalender til én, du har kær. Så kig forbi Spinderiet, og få en masse gaveidéer i vores butikker i dag.