Louis Nielsen

Se på kort
Søndag: 10:00 - 16:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Højt service niveau
Kvalitet til lave priser
Tilfredshedsgaranti

Nye briller?

Ønsker du at få en ny synsprøve, eller vil du gerne finde et par nye smarte briller? I Louis Nielsen i Spinderiet i Valby kan du få hjælp og vejledning, så du får den bedste løsning til dit syn. Desuden finder du et hav af flotte stel, som vil klæde dit ansigt. 

Find de briller, der klæder dig bedst 

Det kan være svært at finde de helt rigtige briller. Og det kan især være svært, hvis du har været vant til at se dig selv uden eller med de samme briller i lang tid. Der findes et hav af forskellige stel fra flere kendte mærker, og det er vigtigt, at du finder et par briller, som du bliver glad for. 

Når du besøger Louis Nielsen i Spinderiet i Valby, så får du altid professionel vejledning af dygtige optikere. Her bliver der både taget hånd om dine øjnes sundhed, men du får selvfølgelig også hjælp til at vælge dine nye briller. I sidste ende er det naturligvis din bedømmelse, som vægter højest, da du skal være tilfreds med din beslutning.

Briller eller kontaktlinser fra Louis Nielsen i Valby?

Personalet i Louis Nielsen i Spinderiet ved alt om de nyeste trends indenfor brillemoden, så du kan trygt stole på deres rådgivning. Hvis du dog ikke ønsker at få briller, men du i stedet foretrækker kontaktlinser, så kan du også få hjælp til det. Der findes flere alternativer, da du eksempelvis både kan vælge dagslinser og månedslinser, som hver især har sine fordele. 

Kom ind i Louis Nielsen i Spinderiet i Valby, og bliv klogere på dine muligheder. Dit syn er utroligt vigtigt, og derfor er vores personale klar til at hjælpe dig med at finde de briller eller kontaktlinser, som passer bedst muligt til dig.

Louis Nielsen Spinderiet
2500 valby
Telefon 96 32 52 37
Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker

Smarteyes
Læs mere
Profil Optik
Læs mere
Democratic Eyewear
Læs mere