Democratic Eyewear

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
Dansk optiker med egne brands og alle de store luksusbrands
Brilleabonnementer
Priser fra 995,- for en brille inklusiv enkeltstyrkeglas

Egne- og luksusbrands

Dansk optiker der sælger egne brands og alle de store luksusbrands til en brøkdel af andre optikere

Hvis du er på udkig efter et af de store luksusbrands feks fra Tom Ford, Oliver Peoples, Cutler & Gross vil du opleve at Democratic Eyewears priser er cirka halvdelen af andre optikere. Deres priser starter med en samlet pris på 995,- for en brille inklusiv enkeltstyrkeglas. Ønsker du en brille med flerstyrke starter prisen på 2.995,- inklusiv glas. 

Democratic Eyewear er klar over at det næsten lyder for godt til at være sandt - da priserne gælder helt tynde glas uanset din styrke. Tilmed er priserne inklusiv antifleksbehandling - og er både antirids- og antismuds-behandlede. 

Altid faste priser og enkelhed i alt 

Democratic Eyewear startede deres første butik på Østerbro i efteråret 2019, fordi de mente at der manglede et ærligt og enkelt alternativ der altid havde kunderne i fokus - og det er stadig det bærende princip der gælder. Kort fortalt har de taget al kompleksitet ud af brillekøbet. Faste priser, ingen mærkelige tilbud, dejlige butikker, bedste optikere der bruger det mest moderne udstyr. 

Vogt dig fra brilleabonnementer

Der bliver solgt mange brilleabonnementer i disse dage - men det er sjældent til glæde for forbrugeren. De fleste abonnementsordninger er i virkeligheden nogle rigtigt dyre afdragsordninger - hvor man fristes til at købe flere par briller end man egentlig har brug for. Det er en rigtig god idé - men oftest udelukkende for optikeren. 

Democratic Eyewear lever af tilfredse kunder 

På 4 år har Democratic Eyewear åbnet 5 butikker: Østerbrogade 54, Gammel Kongevej 99, Lyngby Hovedgade 35, Spinderiet og Klaregade 7 i Odense. De får heldigvis flere og flere kunder da der næsten er gået sport i at anbefale dem til familie og venner. 

Trustpilot fortæller en del af historien. Gå ind og kig på kommentarerne - og scoren på 4.8. 

Altid er der optikere på arbejde - som er klar til at hjælpe

I alle Democratic Eyewear butikker er der mindst en optiker på arbejde i åbningstiden - ofte flere. Det gør at du altid kan få kvalificeret rådgivning. Kom ind og få en uformel snak og en kop kaffe hvis du vil se deres flotte butikker på nærmeste hold - og bliv inspireret af udvalget af vores lækre stel og solbriller.  

BOOK SYNSTEST

Democratic Eyewear Valby ApS
Valby Torvegade 21
2500 Valby 
Telefon 30 51 00 25
E-mail [email protected]
Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker

Louis Nielsen
Læs mere
Smarteyes
Læs mere