Democratic Eyewear

Se på kort
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Lukket
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00

Democratic Eyewear er en dansk optiker der sælger egne brands og alle de store luksusbrands til en brøkdel af andre optikere. 
Hvis du er på udkig efter et af de store luksusbrands feks fra Tom Ford, Oliver Peoples, Cutler & Gross vil du opleve at vores priser er ca halvdelen af andre optikere. Vores priser starter med en samlet pris på 995,- for en brille inklusiv enkeltstyrkeglas. Ønsker du en brille med flerstyrke starter prisen på 2.995,- inklusiv glas. 

Vi er klar over at det næsten lyder for godt til at være sandt - da priserne gælder helt tynde glas uanset din styrke. Tilmed er priserne inklusiv antifleksbehandling - og er både antirids- og antismuds-behandlede. 

Altid faste priser og enkelhed i alt hvad vi gør.
Vi startede vores første butik på Østerbro i efteråret 2019, fordi vi mente at der manglede et ærligt og enkelt alternativ der altid havde kunderne i fokus - og det er stadig det bærende princip der gælder. Kort fortalt har vi taget al kompleksitet ud af brillekøbet. Faste priser, ingen mærkelige tilbud, dejlige butikker, bedste optikere der bruger det mest moderne udstyr. 

Vogt dig fra brilleabonnementer. 
Der bliver solgt mange brilleabonnementer i disse dage - men det er sjældent til glæde for forbrugeren. De fleste abonnementsordninger er i virkeligheden nogle rigtigt dyre afdragsordninger - hvor man fristes til at købe flere par briller end man egentlig har brug for. Det er en rigtig god idé - men oftest udelukkende for optikeren. 

Vi lever af tilfredse kunder der anbefaler os videre til familie og venner. 
På 4 år har vi åbnet 5 butikker: Østerbrogade 54, Gammel Kongevej 99, Lyngby Hovedgade 35, Spinderiet og Klaregade 7 i Odense. Vi får heldigvis flere og flere kunder da der næsten er gået sport i at anbefale os til familie og venner. Dejligt for os hos Democratic Eyewear der kæmper mod de store kæder. 

Trustpilot fortæller en del af historien. Gå ind og kig på kommentarerne - og hvorfor vi har en score på 4.8. 

Altid er der optikere på arbejde - som er klar til at hjælpe. 
I alle vores butikker er der mindst en optiker på arbejde i åbningstiden - ofte flere. Det gør at du altid kan få kvalificeret rådgivning. Kom ind og få en uformel snak og en kop kaffe hvis du vil se vores flotte butikker på nærmeste hold - og bliv inspireret af udvalget af vores lækre stel og solbriller.   
 

BOOK SYNSTEST

 

Democratic Eyewear Valby ApS
Valby Torvegade 21
2500 Valby 

Telefon 30 51 00 25
E-mail valby@democraticeyewear.com 

Besøg hjemmesiden her

Lignende butikker

Louis Nielsen
Læs mere
Smarteyes
Læs mere