Profil Optik

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
LifeStyle – en brilleløsning til alle dine behov
Bæredygtighed – stort og lækkert sortiment af briller i bæredygtige materialer
Stort og alsidigt sortiment fra alle de store brillebrands
Sportsbriller – med og uden styrke til over 30 forskellige sportsgrene

Brilleløsning til alle dine behov

Profil Optik er Danmarks førende optikerkæde. Du finder medarbejdere med høje kompetencer og et højt serviceniveau, som hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Tegn et brilleabonnement

Er du fuldstændig vild med briller? Så er Profil Optiks Lifestyle Abonnement uden tvivl starten på din nye garderobe af briller. Brilleelskere får frit valg på alle hylder til meget favorable vilkår, og når du tegner abonnement, får du samtidig en række helt unikke garantier. Du kan tegne dit personlige Lifestyle abonnement i Profil Optik i Spinderiet.

Gå sommeren i møde med smarte solbriller

Hos Profil Optik i Spinderiet finder du alle de fede solbriller som Ray Ban, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Gucci og Oakley. Kort sagt – de har alt hvad hjertet begærer!

Kontaktlinser

Foretrækker du kontaktlinser frem for briller? Profil Optik har et bredt udvalg af kontaktlinser i bedste kvalitet. Hvad enten du er til endagslinser, 14-dagslinser eller månedslinser kan Profil Optik i Spinderiet hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Du kan desuden læse Profil Optiks guide til kontaktlinser.

Få en gratis synstest i Spinderiet

En synstest er en hurtig, vejledende test som indikerer om der er grund til at foretage en dybdegående synsprøve. Den giver et billede af, hvordan dine øjne ser, men er ikke præcist nok til, at vi kan lave briller eller kontaktlinser på baggrund af en testen. Du kan typisk bruge en synstest til at finde ud af, om du skal have briller – eller til at finde ud af, om dit nuværende syn har forandret sig så meget, at du skal have ny styrke i dine briller.

Profil Optik Spinderiet
Bomuldsgade 2
2500 Valby
Telefon 36 46 78 74
Besøg hjemmesiden her 

Lignende butikker

Louis Nielsen
Læs mere
Smarteyes
Læs mere