Konfirmationsgaver

Inspiration til den helt rigtige konfirmationsgave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Hvad enten de vælger en klassisk konfirmation, nonfirmation eller noget tredje, så fortjener det en fejring.

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige konfirmationsgave. 

 

Konfirmationsgaver til hende

Daisy Love, Marc Jacobs hos Matas 619,95

Konfirmationsgaver til ham

Rains rygsæk hos Neye 549,-

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver til hende og ham
Læs mere
Guide: Indflyttergave
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere

Vælg den rette konfirmationsgave 

Er du på udkig efter en god og personlig gave til konfirmanden? Så kan du finde lidt nyttig inspiration hos Spinderiet til både ham og hende. Vi kommer med flere bud på gode konfirmationsgaver her på siden og har et væld af butikker til unge. Så kan du hurtigt nå frem til den perfekte gave, når de unge mennesker skal fejres.

Konfirmationen er en uforglemmelig oplevelse for de fleste unge, og som regel kommer dagen med mange fede gaver. Der er heldigvis mange muligheder for gaver, som du med fordel kan opleve hos vores butikker.

Giv en personlig konfirmationsgave

Når du leder efter en gave til ham eller hende, så bør du først overveje, hvad der kan skabe mest glæde. Er det noget nyt elektronik - for eksempel en ny bærbar computer eller telefon, der står øverst på ønskelisten?

Eller hvad med noget flot tøj til piger og smart tøj til drenge? Du behøver nemlig ikke bruge mange penge på den perfekte konfirmationsgave. Personlige gaver kan der nemlig også blive sat pris på. Derfor kan noget personlig pleje også være et godt bud på en god gave til de unge. 

Besøg Spinderiet, og få gode idéer til, hvordan du kan være med til at fejre den store og helt særlige dag.