Studentergaver til hende og ham

Inspiration til den helt rigtige studentergave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker afslutter deres uddannelser og ifører sig den længe ventede hue. 

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige studentergave. 

 

Studentergaver til hende

Coco Mademoiselle, Chanel hos Matas 599,95

Studentergaver til ham

Aveny Masculine armbånd hos Aveny 1.195,-

Andre gaveguides

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Værtindegaver
Læs mere

Inspiration til studentergaver til hende og ham

Studentertiden er noget helt særligt, da huen endelig kan komme på hovedet efter flere år på skolebænken. Det er en uforglemmelig dag for både studenten og familien omkring, og det skal fejres med fest og gaver. I Spinderiet kan du finde skønne gaveidéer til både den kvindelige og mandlige student. Så kan du vælge en flot studentergave til hende eller ham, du holder af. 

Gode studentergaver til hende

Til den kvindelige student er smykker altid en oplagt gave. Det er en personlig gave, som typisk er nøje udvalgt til modtageren. Derudover kan smykker tages frem igen og igen, så modtageren kan have glæde af gaven i mange år. I Spinderiets smykkeforretninger kan du finde alt fra smukke halskæder til funklede øreringe fra forskellige kendte brands, så du kan finde lige dét, studenten foretrækker. 

Derudover er en flot skjorte, en fin bluse eller en farverig kjole også en ideel studentergave til hende. Tøj kan være en skøn gave, som mange unge kvinder vil sætte pris på. I vores butikker finder du et stort udvalg af forskellige styles i mange farver og mønstre, så vi har noget for alle. 

Spinderiet tilbyder også butikker med interiør, hvor du kan finde flot service eller pyntegenstande. Den nyudklækkede student skal muligvis snart flytte hjemmefra, og med tallerkner, skåle eller en smuk vase, kan du hjælpe hende godt på vej, så hun kan få en hyggelig kommende bolig.

Find skønne studentergaver til den mandlige student 

Hvis du leder efter den perfekte gave til den mandlige student, så skal du besøge Spinderiets sportsbutikker. Her kan du finde fede sneakers eller lækkert sportstøj, som studenten helt sikkert vil elske. Derudover kan du også finde mere klassiske styles, som skjorter, i vores butikker med modetøj til mænd. Her tilbyder vi gode og kendte mærker, så du rigtig kan forkæle studenten. 

Derudover kan du også forære studenten en frisk duft eller en god ansigtscreme, så han kan føle sig velduftende og godt tilpas. Produkter til personlig pleje er en god gave, da cremer og parfume giver en ekstra velvære i hverdagen. 

Besøg Spinderiets butikker i dag, og find den helt rigtige studentergaver til hende eller ham. Vi glæder os til at se dig.